Share
rotate background

Creativity Challenge. Country Brands. Design Thinking Week.

links 03

In linkurile de azi avem doua propuneri pentru sporirea creativitatii : cartea ’Creativity Challenge’ si cursul de ’Design Thinking’ sustinut de Future London Academy. Propunem de asemenea un studio despre brandurile de tara, care ne ajuta sa intelegem care sunt factorii cheie in determinarea unui brand de tara puternic si cum functioneaza intregul mecanism de brand de tara.

1. 5 lectii (ce nu tin de design) pentru conducerea unui studio creativ, propuse de Phage, un studio cu 13 ani de experienta.
www.designcouncil.org.uk

2. “Creativity challenge” – o carte scrisa de Tanner Christensen, product designer la Facebook si fondatorul blogului Creative Something. Cartea insumeaza 150 de exercitii creative, perfecte pentru oricine doreste sa isi stimuleze creativitatea.

George Lois : “Creativity can solve almost any problem. The creative act, the defeat of habit by originality overcomes everything.”

CreativityChallengeBook

3. “Design thinking and innovation week” este un curs organizat de Future London Academy care se adreeaza in principal antreprenorilor. Are loc in Londra intre 14-20 martie. “A unique programme for service designers, creative entrepreneurs and business owners.” Suna perfect!
futurelondonacademy.co.uk

4. Ce este un brad de tara? Care sunt factorii determinanti ai unui brand de tara puternic? Gasiti in acest document topul celor mai puternice 20 branduri de tara din lume, realizat de Future Brand pentru perioada 2014-1015.

“The key drivers of a ‘country brand’ include having a reputation for high quality products, a desire to visit or study in a country and perceptions of good infrastructure.”

www.futurebrand.comIlustration by : Yusuke Yonezu


Facebooktwitterlinkedin  • /