Share
rotate background

Entrepreneurship is art. Anchor. Design sheep-ism

GOODIES02Cat de mult au un comun artistii si antreprenorii? Cum si de ce este dominata de trenduri lumea designului din ultimii 15 ani?1. Alyson Beaton este designer si antreprenor. Wow! Gasiti in acest articol sfaturile ei pentru antreprenori, care ar trebui sa fie foarte preturite, avand in vedere ca vin de la cineva care ar acces la ambele perspective.

“As an entrepreneur, the first thing to do is to find your inspiration. Ask yourself what your goal is. Once you’ve defined your success, you’ll be able to evaluate the outcome.”

baltimore.aiga.org2. Steve Blank, intr-un video pentru Stanford Business School, vorbeste despre antreprenoriat ca fiind o chemare, izvorata din pasiune, care ar trebui sa se afle in curricula scolilor de arta 🙂

“Entrepreneurs are closer to artists than any other career”

www.youtube.com3. TRY THIS APP! Anchor este o aplicatie care iti permite sa inregistrezi si sa transmiti mesaje vocale.

www.garyvaynerchuk.com4. VIDEO cu Jim Bull, co-founder la Moving Brands, vorbeste despre “design sheep-ism”. De ce este dominata de trenduri lumea designului din ultimii 15 ani? Parerea noastra ar fi ca, nevoia de a raspunde unui public care vrea sa obtina informatia cat mai rapid si intuitiv a dus la simplificare, uniformizare, standardizare. Dar nevoia de a fi surprinsi?

www.designersandgeeks.com

Image copyright : rafa-kids.com
Woolen blankets created by the brand Lapuan Kankurit, Finland. Designer : Masaru Suzuki
Facebooktwitterlinkedin  • /